You are currently viewing 2 טרנדים שיעזרו להפוך את קונספט הקייטרינג שלכם למציאות

2 טרנדים שיעזרו להפוך את קונספט הקייטרינג שלכם למציאות

שירותי משלוחים כמו וולט הראו לנו איך זה מתבצע: מסעדה אינה זקוקה למערכת משלוחים פרטית משלה כדי לספק אוכל ללקוחות בבית. וזה לא רק פיצה או סושי שאנשים מזמינים הביתה לנוחיותם לפני שהם מבלים את הערב בצפייה בנטפליקס. למעשה, יותר ויותר אנשים מצפים מאוכל לא רק למלא אותם, אלא גם לספק להם חוויה מיוחדת בבית שלהם. תחכום נמצא כעת בראש התפריט עבור סועדים ביתיים רבים, ושירותי המשלוחים החדשים יכולים אפילו להביא אוכל מהמסעדה האהובה עליכם ממש עד לפתח דלתכם.

 

שירותי משלוחי מזון הם עדיין בעלי פוטנציאל בלתי מוגבל

במיוחד בערים גדולות יותר, שירותי משלוחים יכולים להיות אמצעי חשוב למשוך סועדים חדשים למסעדה שלכם ולשמור עליהם כלקוחות קבועים. האפשרות לשלוח הכל – בכל מקום ובכל זמן – היא שינוי באורח החיים שלנו שעדיין לא הגיע למלוא הפוטנציאל שלו. ועכשיו כמעט כל שף מתחיל יכול לנצל זאת – גם אם אין לו (עדיין) מסעדה משלו:

 

אם אתם רוצים לעבוד בעצמכם כשף אישי או שיהיה לכם קייטרינג, אתם זקוקים למטבח מתאים ולציוד המתאים כדי לבשל כל דבר. מבחינה כלכלית, כמובן, לא הגיוני שכל טבח שרק מתחיל כפרילנסר יוכל להשקיע בתשתית המטבח שלו. אבל כאן המקום שיש לשירותי קייטרינג פיתרון נפלא לכך: בימינו ניתן לחלוק לא רק משרדים, אלא אפילו מטבחים: מטבחים שמשתפים פעולה הם דרך נהדרת לחלוק משאבים עם שפים אחרים ולפתח את הקונספט האישי שלכם עוד יותר. הם מאפשרים לכם לעבוד במטבח מקצועי בכל אירוע.

 

מטבחים משותפים לעבודה: המדרגה שלכם לעצמאות

בין אם ברצונכם להרחיב את כישוריכם הקולינריים המקצועיים לקייטרינג באירועים ובחגיגות משפחתיות, לספק ארוחות ממטבח הקייטרינג שלכם כשף צהריים, או אולי אפילו לנהל מסעדה מקוונת משלכם:

 

במטבח המשותף אתם הבוסים של עצמכם. מטבח משותף מאפשר לכם להרכיב את התפריטים שלכם לפי כישוריכם וטעמכם ולבשל אוכל במחיר סביר. ויתרה מכך, שירותי משלוחים יכולים להביא את הארוחות שלכם ישירות ללקוחות, כך שהמסעדה שלכם אפילו לא צריכה להכיל פינות ישיבה לאורחים. סטארט-אפ הגסטרונומיה בונגור, למשל, שואף להציע שירות מקיף בתחום זה: מטבח שכור, לוגיסטיקה למשלוח ושיווק.

אז בעזרת מטבחי קייטרינג ושירותי משלוחים משותפים, תוכלו כעת להמשיך בקונספט הקולינרי שלכם ולעלות עוד מדרגה כשפים פרטיים לאירועים.